Nejnovější recenze ze sekce Antioxidanty
- účinek
- dobrá cenová akce
Po měsíci užívání můžu zhodnotit. Cítím se mnohem lépe, více energická, v noci se mi dobře spí, i po 5 hodinách spánku se cítím naprosto odpočatá.
Fin Candimis 10ml
Blanka Dostálová
Přidáno: 11. května 2012
(naposledy upraveno 11. května 2012)
Zakoupeno v Prozdravi.cz
- 99% účinnost
- Dlouhodobější užívání
Produkt je výborný proti plísním a kvasinkovým onemocněním.
- výborný proti jarní únavě
- prokazatelné snížení cholesterolu
- oceňuji i pěkný a kvalitní dárek
Produkt jsem koupila v lékárně po poradě s paní. Velmi mi pomohl a můžu ho doporučit ostatním.
při užívání dochází ke slepšení zdravotního stavu
- -jsem vitálnější
- -hojí obnažené zubní krčky
Dobrý poměr kvality a ceny, doporučuji .
S Candimis je spokojená celá rodina. Při nějakém zdravotním problému - nachlazení, onemocnění dýchacích cest, kvasinkové postižení si okamžitě nasadíme tyto kapky. Výsledky se během týdne dostaví a potíže ustupují. Doporučuji.
- JE TO ANTI OXIDANT NA ČISTĚNÍ ORGANIZMU.
- VYNIKAJÍCÍ PRO PACIENTY S UMĚLÝM VÝVODEM KTEŘÍ NEMOHOU HROZNOVÉ VÍNO NBO JINÉ OVOCE KVŮLI PECIČKÁM .
- MÁM PORUCHY TRÁVENÍ A SLUPKY Z HROZNOVÉHO VINA MI VADÍ.
DOPORUČUJI VŠEM KVŮLI PROČISTĚNÍ TĚLA OD ŠKODLIVIN.
prumer
- Fin Selenitabs užívám v době chřipek a sníženého příjmu vitamínů. V případě nákazy dochází u mě k rychlému zotavení, tj. maximálně do 14-ti dnů.
- Docela vysoká cena
Fin Selenitabs užívám v době chřipek a sníženého příjmu vitamínů. V případě nákazy dochází u mě k rychlému zotavení, tj. maximálně do 14-ti dnů, zatímco lidé v mém okolí se z chřipky zotavují i několik měsíců. Produkt doporučuji.
dobré pokud bude účinné
- odpovídající cena a kvalita výrobku s gramáží Co Q 10
chráním si svůj chrup před paradentozou.
- super
bezva
- potřebené vitamíny doporučené doktory jsou v jedné pilulce
potřebené vitamíny doporučené doktory jsou v jedné pilulce a bere se jedna denně
- posílení organismu a cítím se po něm moc dobře , plná síly
- na posílení imunyty - anemii
imunyta,anemie
Cítím se o mnoho lépe
velmi dobře , míchám si ho s ochucenou syrovátkou
ano , doporučila
myslím si , že je to velmi dobrý výrobek
na nic, jsem se vším spokojená
Zatím produkt nepoužívám tak dlouho, abych mohla ohodnotit.
- redukuje krevní tlak
- obsahuje omega-3
- dodává energii
Coenzym jsem začala užívat poté, co mi lékař předepsat už třetí prášky na tlak. Všechny ty léky mě stály spoustu peněz a bohužel mi nedělaly dobře na žaludek. Na kontrolu s tlakem jsem šla po dvou měsících užívání coenzymu a momentálně ho mám v normě.
- s výrobkem jsem již několik let plně spokojen
výrobek Simply You Coenzym EXTRA Strong 60 mg 60 tobolek mohu jenom doporučit
- VPOHO
- VPOHO
ano je to velmi dobrý tablet ale nemá vifinu a nemá blutoot a neraguje na dotyk a to je hodne blbe zmacknete písmeno a 5 min čekate nez se vam tam zobrazí to je na nic a ješte se jedna ot to že nema internet a stojí to 2871004 tisíc a je to na nic je to na nic uz tady nic nekoupím je toto tablet na hovno ??? ano je na hovno protože ho měl brácha a ten říká že je toto tablet na hovno na pí*ua prototo nekupujte ??? ne nekupujte to protože se jmenuji Tomášek Ríšter a proto to nekupujte jejeoejoejeojeoejeoejeojeoejoejeojeoejeojeoejoejeojeoejoejoe a nekupujte to protoze to nema wifinu a mamto a je to na hovno na nic nekupovat lidi mamka si to taky objednala a nic jí nedošlo je to debilní tablet a nekupujte to níkdí kníkníkníkní ale to nekupujte me to totiz sežrala slepíča a sere elektricky vajíčka nekupujte tablet MANTA MID01 JASNÝ JASNÝ ??? jo jo jo ?? tak si to nekupujte jasne ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? asi ne co tak to nekupujte to je křap křap tak nekupovat
coenzym mi byl doporučen kvůli vysoké hladině cholesterolu a vysokému krevnímu tlaku, po měsíci užívání se obojí výrazně zlepšilo
- chutná mi ,má příjemnou chut
mojí známi ji taky chváli